Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Jogurt 2% z bezglutenowym musli i rodzynkami

(1)
3 minuty
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
255 kcal / 1 porcję (233 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    109.35 kcal
    5.47%
  • Białko
    4.78 g
    9.56%
  • Węglowod.
    13.40 g
    4.96%
  • Tłuszcze
    4.36 g
    6.23%
  • Błonnik
    0.76 g
    3.04%
  • GDA
    5.47 %
Składniki
  • Jogurt naturalny 2% tłuszczu - 200g (8 łyżek stołowych)
  • Płatki z ryżu brązowego - 5g (łyżka stołowa)
  • Płatki kukurydziane bezglutenowe - 3g (łyżka stołowa)
  • Orzechy włoskie tarte - 10g (łyżka stołowa)
  • Rodzynki, suszone - 15g (łyżka stołowa)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Jogurt wlej do miseczki. Dodaj płatki kukurydziane, ryżowe i rodzynki. Całość posyp orzechami.

*To idealna przekąska lub pomysł na pożywne drugie śniadanie dla osób na diecie bezglutenowej!

Smacznego!