Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.
Krem z pomidorów z jogurtem naturalnym

Marchewka do dipu

(14)
5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
27 kcal / 1 porcję (100 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    27.00 kcal
    1.35%
  • Białko
    1.00 g
    2%
  • Węglowod.
    8.70 g
    3.22%
  • Tłuszcze
    0.20 g
    0.29%
  • Błonnik
    3.60 g
    14.4%
  • GDA
    1.35 %
Składniki
  • Marchew - 100g

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Marchew umyj i obierz, pokrój w duże słupki (tak, aby można było nabrać warzywem dip).

KROK 2: Przełóż do wysokiej szklanki i podawaj jako przekąskę.

*Warzywa maczaj w swoim ulubionym dipie.

Smacznego!